Tjänsteutbud- och avtal

När ungefär kan jag sedan börja utnyttja fibern. Vad kostar det?

Exakt datum för driftsättning av vårt gemensamma fibernät är inte bestämt än, det beror helt på när vi blir klara med alla delmoment. Vi arbetar just nu för att bli klara under första halvan av 2018, men det kan gå fortare om arbetet löper på i god takt. Du kan läsa mer om projektplanen här.

Kostnaden för TV, TELEFON och INTERNET kommer ligga på cirka 350-400kr per månad.

Vilka beställer jag mitt abonnemang av?

Det kommer gå ut information om hur abonnemangen fungerar, men om du väljer gruppabonnemanget som föreningen har förhandlat fram, kommer du beställa detta via föreningen. Vill du välja ett annat alternativ, kontaktar du tjänsteleverantören direkt.

Ingår det köp av filmer/serier?

Nej, det ingår inga film-/seriekanaler, men du kan givetvis köpa till vilka streamingtjänster som helst, precis som med vilket bredbandsabonnemang som helst. Du kan även köpa till andra TV-paket än det basutbud som inkluderas. Du kan se vilka möjligheter som finns på www.sappa.se

Ingår det Play TV?

Detta beror på vilka TV-paket du köper till. Svtplay ingår alltid om du betalar din TV-licens och kan nås via alla bredbandstjänster i Sverige. För andra tjänster, som t.ex. Viaplay, kräver detta ett separat abonnemang.

Kan jag få specialpaket med t.ex sportkanaler?

Absolut. Både C.MORE och VIASAT:s sportkanaler går att köpa till.

Kan jag behålla mitt gamla telefonabonnemang?

Det finns inget som tvingar dig att säga upp ditt vanliga telefonabonnemang, men har du Telia i dagsläget kan du inte byta detta abonnemang till ett fiberabonnemang, eftersom Telia inte finns som tjänsteleverantör hos vår kommunikationsoperatör Netatonce.

Kan jag behålla min Telia mailadress?

Det finns inget som tvingar dig från att säga upp din Telia mailadress, men du måste kontakta Telia för prisuppgift för vad det kostar att ha kvar den.

Kan jag behålla mitt nuvarande telefonnummer?

Ja, det går utmärkt. Att flytta med ditt gamla telefonnummer kommer kosta 99kr extra i engångsavgift.